EXCLUSIV  Copilotul lui Iovan, din avionul prăbușit în Apuseni, decolează de pe Otopeni

Copilotul lui Adrian Iovan, din avionul prăbușit în Apuseni, a ajuns acum să piloteze pentru o companie de transport public care operează în România.

A suferit cinci operații grele și a trecut prin momente groaznice între fiarele contorsionate ale avionului prăbușit în Munții Apuseni în 2014, când a văzut cum pilotul Adrian Iovan s-a stins lângă el. Pătruns de dorința de a zbura din nou și fără teamă de trecut, Răzvan Petrescu a reușit să își vadă visul împlinit și să facă un pas importat pentru cariera lui. Acum a ajuns să piloteze aeronave mari, de pasageri, care decolează în fiecare zi de pe Aeroportul Otopeni.

"Sunt condiții mai bune"

Tatăl copilotului a dezvăluit că Răzvan a păstrat legătura și cu celălalt supraviețuitor al tragediei, Radu Zamfir, care i-a fost alături chiar și la nuntă."Și-a reluat zborul și acum a plecat de la noi, de la Școala Superioară de Aviație. Este la o companie de transport aerian public. E o companie de transport din România. Nu a rămas cu nicio problemă, totul e ok, și-a revenit. Și-a reluat licența de zbor, a fost declarat apt de comisia medicală și de o jumătate de an s-a mutat la companie. Nu pot să spun numele companiei. Operează de pe Otopeni. E mai bine plătit. Toți piloții aspiră să ajungă la transport. Sunt condiții mai bune. S-a și căsătorit anul trecut și la nuntă a venit și Radu Zamfir(medicul care a scăpat cu viață din accidentul aviatic n.r.)", a declarat tatăl copilotului pentru DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel