Copiii cântăreţului Jose Jose au convenit asupra omagiilor funebre dedicate artistului

Copiii cântăreţului Jose Jose, decedat sâmbătă şi ale cărui rămăşiţe pământeşti nu au fost localizate încă, au ajuns marţi la un acord în ceea ce priveşte omagiile funebre dedicate artistului, la finalul unei întâlniri desfăşurate la Consulatul Mexicului din Miami (SUA), relatează EFE. 

Consulul Mexicului la Miami, Jonathan Chait, a făcut acest anunţ la finalul unei întâlniri la care au participat Jose Joel şi Marisol, alături de sora lor vitregă, Sara, după mai multe zile de dezacorduri privind locul în care se află rămăşiţe pământeşti ale artistului. 'Au decis să fie uniţi mai mult ca oricând pentru a-şi lua rămas-bun aşa cum se cuvine, atât în Miami, cât şi în Mexic, de la Jose Jose, 'Prinţul cântecului, a menţionat consulul mexican.

Detaliile ambelor ceremonii vor fi anunţate de familia cântăreţului decedat la 71 de ani în urma unor complicaţii ale cancerului de pancreas. Artistul a murit într-un spital din Miami, Florida, însă rămăşiţele sale pământeşti nu au putut fi localizate şi fac acum subiectul unui conflict familial demn de o telenovelă.

'Singurul lucru pe care îl doreşte familia este să-şi ia rămas-bun de la Jose Jose', a declarat fiul său, Jose Joel Sosa, care a acuzat-o pe sora lor, Sara, în vârstă de 25 de ani, că a ascuns cadavrul artistului şi vrea să 'păstreze toţi' banii proveniţi de la tatăl lor. Cântăreţul şi-a lăsat toate drepturile legate de activitatea sa Sarei. Familia nu ştie dacă există vreun testament, a declarat Jose Joel, care a angajat deja un avocat.

Reuniunea de la Consulatul mexican a pus însă capăt neînţelegerilor dintre Jose Joel, Marisol şi sora lor vitregă, Sara, după mai multe zile de dezacorduri. Jose Jose, care în 2017 a anunţat că suferă de cancer la pancreas, a venit la Miami în februarie 2018 pentru a începe tratamentul şi a rămas în îngrijirea fiicei sale Sara. Artistul a decedat pe 28 septembrie la un spital din sudul statului american Florida, al cărui nume nu a fost dezvăluit. Jose Joel şi Marysol Sosa Norena, cei doi copii ai cântăreţului cu prima sa soţie, Ana Elena Anel Norena, de care a divorţat în 1991, au ajuns duminică la Miami, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel