Urmărește emisiunea live


VIDEO. Mai mulți copii, înjurați și loviți de un bărbat, în Drobeta Turnu Severin. S-a enervat că aceștia nu i-ar fi lăsat pe copiii săi să se joace cu mingea

Captură video RTS SEVERIN
Captură video RTS SEVERIN

Scene revoltătoare pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat a înjurat și lovit mai mulți copii care se jucau cu mingea de fotbal.

Imaginile revoltătoare au fost surprinse de un martor, pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat, extrem de extrem de nervos se apropie de câțiva copii, îi înjură, iar pe unul dintre ei îl trage de urechi. Filmarea a fost postată pe internet, iar polițiștii s-au autosesizat, l-au identificat pe agresor și au deschis un dosar penal. Se pare că bărbatul s-a enervat după ce minorii nu i-ar fi lăsat pe copiii săi să se joace cu mingea de fotbal, transmite RealitateaPlus. 

"Polițiștii din Drobeta Turnu Severin s-au autosesizat din oficiu. Au identificat persoanele implicate în eveniment și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii acestui eveniment.", a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți

Potrivit martorilor, agresorul era nemulţumit că băieţii de pe terenul de sport nu i-ar fi lăsat şi pe copiii lui să se joace cu mingea de fotbal şi a încercat, astfel, să facă dreptate. Totodată, pe filmare bărbatul îi acuză pe copii că ar fi avut un limbaj neadecvat. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel