Copa America - Lionel Messi, declarație motivațională pentru jucătorii Argentinei

Copa America, Lionel Messi. foto: @CopaAmerica - FB
Copa America, Lionel Messi. foto: @CopaAmerica - FB

Lionel Messi, liderul echipei Argentinei, este convins că pacursul echipei sale la Copa America nu se va opri în semifinale.

Lionel Messi, încurajat de calificarea Argentinei în sferturile de finală ale turneului de fotbal Copa America 2019, a afirmat, duminică, că echipa sa se pregăteşte să dispute un cu totul alt turneu după victoria cu 2-0 în faţa Qatarului, informează AFP.

'O altă Copa începe. Această victorie trebuie să ne facă mai puternici pentru că putem să continuăm să ne îmbunătăţim', a afirmat starul echipei FC Barcelona în zona mixtă, la Porto Alegre. 'Important este să câştigăm. Iar acest lucru ne va motiva în continuare', a adăugat Messi, care împlineşte luni 32 de ani.

Argentina, start dificil

Selecţionata 'Albiceleste' se afla sub presiune după ce acumulase un singur punct după primele două meciuri, cu o înfrângere în faţa Columbiei (0-2) şi un egal cu Paraguay (1-1). 'Este dificil de jucat cu obligaţia de a câştiga şi cu teama eliminării, dar noi am făcut ce trebuia', a adăugat el. Atacantul Sergio Aguero, care şi-a reluat locul de titular şi a înscris al doilea gol al echipei sale, a salutat alegerea selecţionerului Lionel Scaloni de a-l alinia în atac, alături de Lautaro Martinez (autorul primului gol) şi Messi. 'Am fost fericit să fiu titular şi ne-am înţeles bine în trei', a afirmat atacantul echipei Manchester City.

Reprezentativa de fotbal a Argentinei s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale turneului Copa America 2019 care are loc în Brazilia, după ce a dispus de selecţionata Qatarului cu scorul de 2-0, la Porto Alegre, în ultimul său meci din Grupa B. Lautaro Martinez (4) şi Sergio Aguero (82) au marcat golurile echipei Albiceleste în meciul cu campioana Asiei, iar în sferturi, Messi et comp vor juca împotriva Venezuelei, vineri, pe Stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Citește și:

Columbia a câştigat grupa B la Copa America. Argentina pe locul doi

Fotbal: Copa America 2019 - Argentina s-a calificat în sferturile de finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel