Copa America 2020 - Australia şi Qatarul, invitate oficial

Descriere foto:

Ediţia din 2020 a turneul Copa America va fi organizată de Argentina şi Columbia.

Australia şi Qatarul vor participa în calitate de naţiuni invitate la ediţia din 2020 a turneul Copa America, organizată de Argentina şi Columbia, a anunţat preşedintele Confederaţiei sud-americane de fotbal (CONMEBOL), Alejandro Dominguez, la Sao Paulo, unde vineri debutează ediţia 2019 a competiţiei.

''Am decis să invităm să participe la competiţia noastră pe campioana en titre a Asiei, Qatarul, şi campioana precedentă, Australia. Ele vor juca la Copa America 2020'', a declarat Alejandro Dominguez. La ediţia 2019 din Brazilia, ţările invitate sunt Qatarul şi Japonia.

CONMEBOL a insistat ca turneul Copa America să aibă loc în acelaşi an cu turneul final de la EURO, începând cu 2020, pentru că acest calendar armonizat să permită uşurarea eliberării numeroşilor jucători sud-americani din Europa şi să mulţumească cluburile.

Copa America 2019 debutează vineri la Sao Paulo cu meciul Brazilia - Bolivia, în Grupa A. Finala se va juca în data de 7 iulie, pe legendarul stadion Maracana din Rio de Janeiro.

Citește și:

Copa America 2019 - prezentarea echipelor participante

Copa America 2019 - programul competiţiei, pe zile

 

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25