Contre pe blog între Elena şi Adrian: „Regret că n-am luat-o pe Udrea avocat!“ vs. „Disperare, numele tău e Năstase“

Adrian Năstase scrie pe blogul său că regretă că nu i-a propus actualului ministru al Turismului să-l apere în dosarul Zambaccian, ţinând cont de prestaţia acesteia din dosarul „Mihăileanu“, Elena Udrea comentând în replică, tot pe blog: „Disperare, numele tău este Adrian Năstase“.

„În ceea ce priveşte dosarele mele, în calitate de şefă de cabinet a lui Băsescu, probabil că Elena Udrea ştie exact cine şi de ce a făcut acele dosare. Am totuşi un regret - faptul că nu i-am propus să mă apere, ca avocat, în dosarul Zambaccian, pentru că, am văzut, în dosarul Mihăileanu, s-a descurcat minunat!“, scrie Năstase pe blog.

El o ironizează pe Udrea în respectiva postare spunând că a admirat-o la sfârşitul săptămânii, în două „ipostaze inedite“. „În primul rând, jucând baschet cu Marian Vanghelie. În al doilea rând, aruncând-o la gunoi pe colega sa de concerte la malul mării, Monica Ridzi, concerte menite a o trimite în exil, la Bruxelles, pe fiica lui Băsescu. O adevărată camaradă“, a scris el.

Fostul premier susţine că „după ce Băsescu a lansat îndemnul «Şo pe ea!», unii dintre ei (n.r. - colegii de partid ai Monicăi Ridzi), pentru a arăta de ce parte sunt, înainte de viitorul congres cu alegeri, au sărit cu bocancii pe fosta şefă a echipei de speranţe a PDL-ului“.

„Disperare, numele tău e Adrian Năstase“, a răspuns la rândul său, ministrul Elena Udrea, într-o postare pe blogul său intitulată „Cum să te faci remarcat când nu te bagă nimeni în seamă“.

Udrea apreciază că „există politicieni care au pierdut bătălii electorale decisive şi pe care va fi mereu lipită eticheta de înfrânt“. Astfel de persoane, potrivit lui Udrea, sunt date uitării „de către români, cât şi de membrii propriului partid“, însă „în vanitatea lor, tânjesc încă după gloria trecută“.

„Ar face orice să fie din nou la putere, să li se spună «domnu’ Prim-ministru» şi să tremure subalternii în faţa lor. Sunt lăpuşneni imaginari, care-şi imaginează că o să se «scoale să popească» pe toţi cei care i-au condamnat la uitare. Aceşti oameni nu trăiesc decât pentru a fi în centrul atenţiei. Aceşti uitaţi «iluştri» ar face orice pentru o fărâmă de mediatizare. Pentru că, atunci când nu te mai bagă în seamă nici propriul partid, simţi nevoia să scrie cineva despre tine. Până la urmă, asta-i tot ce ţi-a mai rămas“, comentează Udrea.

Ministrul mai scrie că există o reţetă simplă pentru a atrage atenţia: „Scrii ceva pe blog despre Traian Băsescu, PDL sau Elena Udrea“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel