Constantin Toma, omul susținut de Ciolacu, nou lider PSD. Vot în unanimitate

Constantin Toma, omul susținut de Marcel Ciolacu, fost vicepremier, a fost ales în funcția de președinte al PSD, organizația municipală. A fost votat în unanimitate.

Primarul Constantin Toma este obișnuit cu funcția de lider al social-democraților din municipiu, el exercitând această funcție, vreme de aproape doi ani, ca interimar. Astăzi a primit votul colegilor, care îi va da mai multă legitimitate în partid. Practic, se pune punct, oficial, epocii Constantin Boșcodeală, fost edil al Buzăului.

De când a fost votat în funcția de primar, Constantin Toma și-a dus la capăt proiectele promise cetățenilor, având în totalitate sprijinul lui Marcel Ciolacu, vicepremier în Guvernul Tudose.

”Felicitări domnului primar Toma și întregii echipe care a fost astăzi aleasă la conducerea organizației municipale PSD Buzău. Toate lucrurile bune pentru buzoieni trebuie să continue astfel încât să aducem prosperitate și dezvoltare orașului nostru”, a spus Marcel Ciolacu.

Organizația Județeană a PSD Buzău este condusă de către deputatul Marcel Ciolacu. O altă funcție la vârful partidului, cea de președinte executiv, este deținută de către președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel