Urmărește emisiunea live


Constantin și Elena 2018. Felicitări și mesaje pentru Constantin și Elena

Constantin și Elena 2018. Felicitări și mesaje pentru Constantin și Elena Sfinții Împărați Constantin și Elena sunt sărbătoriți în 21 mai de bisericile ortodoxă și catolică. 

Constantin și Elena 2018. Felicitări și mesaje pentru Constantin și Elena Cei care poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena își sărbătoresc luni ziua onomastică. Sunt 1,8 milioane de români care-și sărbătoresc ziua onomastică. 

Iată câteva idei de mesaje pentru cei dragi: 

Constantin și Elena 2018. Felicitări și mesaje pentru Constantin și Elena Fiecare clipă care se scurge să te aducă tot mai aproape de visurile tale. De ziua ta să prinzi aripi care să te poarte dincolo de orice iluzie către fericirea adevarată. La mulți ani, Elena!

Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(ă) și să ai parte de tot ce îți doresti. La mulți ani!

Constantin și Elena 2018. Felicitări și mesaje pentru Constantin și Elena Iubirea să îți atingă sufletul, speranța să îți înflorească în inimă și credința să nu se stingă niciodată. La mulți ani!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

Constantin și Elena 2018. Felicitări și mesaje pentru Constantin și Elena Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastra. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros`La mulţi ani`, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Constantin și Elena 2018. Felicitări și mesaje pentru Constantin și Elena La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

La zi aniversară, noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!"

O deosebită zi onomastică de Sfânta Elena îţi doresc şi tot ce e mai frumos în viaţă!

Constantin și Elena 2018. Felicitări și mesaje pentru Constantin și Elena Mulţi ani să trăieşti dragă Elena şi niciodată să nu te gândeşti să îmbătrâneşti pentru că viaţa e frumoasă şi merită trăită!

Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri. Să fii iubită şi fericită în fiecare moment al vieţii tale. La mulţi ani!

Constantin și Elena 2018. Felicitări și mesaje pentru Constantin și Elena La mulţi ani, cu ocazia zilei de "Sfinţii Constantin si Elena"! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!

Iată și felicitări pentru Constantin și Elena: 

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel