Congres PSD. Dăncilă: Știu că acum încep luptele

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a ținut un discurs după ce a câștigat alegerile la congresul PSD.

Dăncilă admite că ”acum încep luptele”. Premierul a mai transmis că PSD este un partid care „poartă în suflet tricolorul”, dar și steagul Uniunii Europene. 

Noul președinte al PSD a mai spus că partidul este unul european și și-a arătat convingerea că PSD va câștiga următoarele alegeri.

Dăncilă: PSD are în suflet tricolorul și steagul european

„Știu că alături de noi sunt mulți oameni, sunteți voi, care iubiți acest partid, sunt milioane de români care cred în noi, sunt mulți oameni a căror speranță e legată de PSD.

Îmi dau seama de responsabilitate și îmi dau seama că votul dumneavoastră este strâns legat de speranța, de dorința, de implicarea tuturor, pentru a readuce PSD pe primul loc în opțiunile românilor. Sunt convinsă că vom reuși și împreună vom duce partidul nostru spre victorie. Sunt convinsă că împreună vom lua cele mai bune decizii, atât pentru membrii partidului nostru, cât și pentru români. 

Partidul Social Democrat este cel mai românesc partid din România. Este partidul care mereu a pus pe primul loc românii și soarta României. Cred că acest lucru este foarte important. Suntem partidul care în același timp purtăm în suflet și inimă tricolorul, dar și cele 12 stele de pe steagul european. Suntem partidul cel mai proeuropean, partidul care ține la relația trans-atlantică. Un partid deschis care trebuie să îi aducă alături pe toți cei care vor binele României și al românilor”, a spus Dăncilă, în fața celor prezenți la Congres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel