Confruntările continuă în Gaza. O clădire a fost bombardată și s-a prăbușit fix în timpul transmisiunii unui reporter BBC. VIDEO

Confruntările continuă în Gaza. Aeronavele israeliene au lansat noi atacuri sâmbătă.

Aeronavele israeliene au lansat noi atacuri sâmbătă în Gaza, iar militanţii Hamas au răspuns cu tiruri de rachetă, relatează Agerpres, citând Reuters.

Armata israeliană a afirmat că raidurile au vizat o facilitate de informaţii a Hamas şi mai multe posturi de lansare de rachete din nordul enclavei, în timp ce ministerul palestinian pentru religie a afirmat că o moschee a fost distrusă în cursul raidurilor.

Cel puţin 12 oameni au fost ucişi în raiduri aeriene pe parcursul nopţii, între care o femeie şi cei trei copii ai săi, ucişi în locuinţa lor dintr-o tabără de refugiaţi, au indicat medici palestinieni citaţi de Reuters. Potrivit serviciilor de salvare citate de France Presse, zece persoane aparţinând aceleiaşi familii au fost ucise într-un raid israelian.

VEZI ȘI: Imagini greu de privit din Israel. Momentul în care un bărbat este scos din mașină și bătut de mulțimea furioasă. VIDEO

 

Momentul în care o clădire se prăbușește, transmis live de BBC

O clădire din Gaza a fost bombardată și s-a prăbușit chiar în timpul transmisiunii în direct a unui reporter BBC. Reporterul vorbea despre subiect atunci când la un moment dat în spatele său se vede cum o rachetă lovește o clădire. Jurnalistul se sperie și dispare din cadru. Trec doar câteva secunde și se aude o nouă bubuitură puternică. Racheta pare să fi lovit baza clădirii.

Deodată se vede mult fum și o explozie. Nu durează mult timp și o parte a clădirii cade la pământ, se prăbușește în totalitate. Peste alte câteva secunde mai are loc o explozie uriașă și încă o parte a clădirii cade. Un fum negru și dens se ridică la înălțime. Pare a fi un bloc de locuit, cu multe etaje. Deocamdată nu se știe dacă se aflau oameni în interior și dacă există răniți sau morți.

Benjamin Netanyahu: Încă nu s-a terminat

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a prevenit vineri că raidurile asupra Fâşiei Gaza nu se vor încheia curând, după o intensificare a atacurilor armatei asupra enclavei.

“Am spus că vom produce serioase pagube Hamas şi altor grupări teroriste (...). Ei plătesc şi continuă să plătească foarte scump. Nu s-a terminat încă”, a declarat Netanyahu după o reuniune la Ministerul Apărării, potrivit unui comunicat.

Cel puţin 119 persoane au murit în Fâşia Gaza, inclusiv 31 de minori, de când au început luni luptele între Israel şi grupurile palestiniene, au anunţat vineri autoritățile.

VEZI ȘI: Trei rachete au fost trase din Siria în direcţia Israelului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel