Conducerea Spitalului Judeţean Slatina, anchetă după incendiu. Unde au fost duşi pacienţii

Sursa: IGSU
Sursa: IGSU

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, acolo unde a avut loc un incendiu la secţia de Psihiatrie în această dimineaţă, a făcut mai multe precizări cu privire la incident. 

"Cu privire la incendiul de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgenta Slatina - secție exterioară a spitalului, vă comunicăm următoarele:

Incendiul a izbucnit în jurul orei 11.30, la izolatorul aflat la parterul secției. În momentul izbucnirii incendiului, în sectia respectivă erau internați 36 de pacienți, dintre care 15 localizați la parter ( 1 pacient in izolator și 14 în cele 5 saloane) și 19 pacienți la etajele 1 și 2 ale clădirii.

VEZI Ministerul Sănătății, film complet pentru incendiul de la SJU Slatina

Din totalul de 36 pacienți, 8 au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe, 16 au fost transferați la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, 8 la Secția de Dermatologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina (sectie exterioara aflată pe strada Drăgănești) și 4 au fost externați", transmite conducerea Spitalului Judeţean Slatina.

S-a deschis anchetă

"În momentul de față, toți pacienții sunt în afara oricărui pericol. În Unitatea de Primire Urgențe a spitalului a rămas o singură persoană, pentru monitorizare suplimentară, fără a avea afecțiuni generate de incendiu, restul de 7 pacienți fiind transportați tot la Secția de Dermatologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, aflată pe strada Drăgănești. Subliniem că niciun pacient nu prezintă arsuri.

VEZI Director Spital Slatina: Incendiul a pornit dintr-un izolator unde era un pacient în sevraj

Au fost anunțați aparținătorii, au fost suplimentate cadrele medicale și asigurate toate condițiile necesare pentru a gestiona eficient situația din cadrul Secției Psihiatrie a SJU Slatina. În plus, a fost pusă la dispoziţie, de către ISU Olt, o linie telefonică la care aparținătorii pot suna pentru a afla starea pacienților și către ce unitate a fost transferat fiecare în parte. Numărul de telefon este 0722.359.050.

Menționăm că există în desfășurare o anchetă a autorităților competente, care vor stabili, cu exactitate, cauzele izbucnirii incendiului", a mai transmis conducerea spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel