Ministerul Sănătății, film complet pentru incendiul de la SJU Slatina

Foto: IGSU
Foto: IGSU

Ministerul Sănătății a comunicat oficial în legătură cu incendiul care a izbucnit la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, miercuri dimineața.

„Conform primelor informații venite din partea managerului Spitalului Județean de Urgență Slatina și a Centrului Operativ pentru Situații de Urgență, în secția de Psihiatrie cu 75 de paturi, relocată în 2020 dintr-o o altă clădire veche, astăzi erau: 37 pacienți (29 pacienți acuți și 8 cronici); 1 pacient a fost externat înainte de izbucnirea incendiului”, se arată în comunicatul oficial al MS. 

„Toți cei 36 pacienții au fost evacuați în siguranță. Personalul medical nu a fost afectat. 7 pacienți au fost transferați la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina (intoxicație cu fum, atac de panică). 22 pacienți au fost transferați la Spitalul de Psihiatrie Schitul - Greci Olt.  7 pacienți cronici urmează să fie monitorizați în fosta secție de psihiatrie a spitalului (str. Drăgănești, Slatina). Inspectorii sanitari din cadrul serviciului control în sănătate publică din cadrul DSP Olt sunt la spital”, mai transmite Ministerul Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel