EXCLUSIV  CONCURS DIRECTORI școală 2017. Situație halucinantă povestită de o profesoară

Scandalul de la concursul directorilor de școală 2017 continuă, iar proba interviului mereu se lasă cu probleme. Deși la proba scrisă, profesorii obțin note mari, apar inconveniețe pe parcurs.

După ce DC News a publicat articolul "Concurs DIRECTORI școală 2017. INTERVIU, daună totală. Profesorii se revoltă", o profesoară ne-a scris experiența ei cu acest concurs.

"Am concurat la Bacău pentru o școală din mediul rural! Am mai candidat și în toamnă alături de aceeași doamnă contracandidată, susținută de Primărie! După ce în toamnă m-au picat la CV și doamna a fost admisă, am reușit să demonstrez scriind la MEN (era guvern tehnocrat) că doamna a fraudat, candidatura a fost declarată invalidă, însă au știut cum să pună problema sub pretextul că nu a încărcat corect documentele pe platformă, astfel încât și la această sesiune să poată participa. După ce am obținut la scris 38.75 puncte (ei i s-au dat rezolvările și m-a egalat), la CV am obținut 41.25 puncte mai mult ca ea cu 1.25 puncte , au considerat că la interviu să-mi dea 25.25 puncte, iar ei 38.70 puncte. În urma contestației, mi-au mai scăzut 2 puncte, nu știu de ce și cum am fost evaluată! Îmi pare rău că sunt promovați incompetenții pentru că fac ce li se cântă!", ne-a scris o profesoară.

Concursul naţional de ocupare a funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, sesiunea iunie - august 2017, a început luni 17 iulie, cu proba scrisă. În perioada 19-31 iulie 2017 se vor desfăşura proba de evaluare a CV-urilor candidaţilor şi interviurile, conform programării stabilite de inspectoratele şcolare județene (ISJ). În jurul datei de 2 august vom afla și rezultatele la concursul de directori 2017.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel