Concubinul gelos a bătut-o, a înjunghiat-o și a ras-o în cap. Femeia, în stare gravă, a refuzat să depună plângere

Pixabay
Pixabay

O femeie din localitatea Toflea a fost bătută și schingiuită de concubinul său, lângă care a trăit 12 ani. 

O tânără femeie din localitatea Toflea nu vrea să își vadă concubinul în spatele gratiilor, deși acesta a bătut-o, a tuns-o și a torturat-o, ajungând în stare gravă la spital. Bărbatul trăia cu aceasta de 12 ani, iar gestul său a venit pe fondul geloziei. 

„Victima a fost lovită cu pumnii, înjunghiată cu cosorul, obiect pe care agresorul l-a folosit și pentru a o rade pe cap. De asemenea, victima suferit o fractură deschisă, după ce a fost lovită cu o bâtă. Medicii legiști au apreciat că are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale, gravitatea leziunilor impunând totodată încadrarea juridică a faptei ca tentativă de omor asupra unui membru al familiei", a explicat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, conform Viața Liberă

Un priveghi, mărul discordiei

Totul a pornit de la un priveghi la care au participat ambii concubini, în vârstă de 31 de ani, iar acolo bărbatului i s-a părut că un alt participant îi făcea cu ochiul iubitei sale. Acest lucru l-a înfuriat și a decis că acasă urmează să îi aplice o corecție femeii sale. Detaliile agresiunilor i-au înfiorat chiar și pe polițiști și pe procurorii care instrumentează cazul. 

Femeia a ajuns la spital într-o stare foarte gravă, dar nu a dorit să depună plângere împotriva agresorului. Procurorii au deschis un dosar penal, din cauza stării grave a acesteia, iar bărbatul a fost dus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă care a fost aprobată. Riscă să facă 5 ani de închisoare pentru așa-zisa corecție aplicată. 

Epidemie de violență domestică în pandemie

O altă femeie a fost bătută pe stradă de concubinul pe care-l reclamase, fix când plecase din sediul poliției. 

Atunci când a încercat să urce în taxi pentru a pleca acasă a apărut soțul ei foarte furios. El a lovit-o în mod repetat cu pumnii și picioarele de soț până când aceasta a căzut la pământ. Incidentul a fost filmat de un trecător. Deși în zonă erau mai mulți oameni, nimeni nu a intervenit pentru a o salva. În imaginile video se vede cum câțiva martori se apropie abia atunci când femeia stă trântită la pământ, iar taximetristul încearcă să îl calmeze pe bărbat. Victima a ajuns la spital, iar bărbatul a fost reținut de polițiști. Din fericire, cei doi copii ai lor nu au fost martori ai scenei îngrozitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel