Concluziile lui Ponta după votul în favoarea lui Marcel Ciolacu

Victor Ponta
Victor Ponta

Locul lui Liviu Dragnea la președinția Camerei Deputaților a fost vacantat în urma condamnării sale. Miercuri, în urma votului, noul președinte al Camerei Deputaților a fost ales Marcel Ciolacu. Acesta a primit 172 de voturi. Ulterior, Victor Ponta, președintele Pro România, a transmis un mesaj pe contul său de Facebook.

„Scorul la vot a fost 172 pentru Ciolacu și 100 pentru Turcan (n.r. Raluca Turcan - PNL)!

Concluzii:

1. Deputații PRO România NU au votat nici cu Ciolacu nici cu Turcan / dar votul nostru azi oricum nu schimbă nimic - suntem 22 din care la vot au participat doar 6 / nu avem și nu facem înțelegeri cu PSD dar nici cu PNL

2. Deși PNL - USR și PMP au 107 deputați Raluca Turcan a obținut doar 100 de voturi / faptul că nu i-au convins nici pe toți ai lor să voteze arată o problema reală / ieșirile isterice ale unor peneliști sau useristi care dau vina pe noi sau pe alții pentru înfrângerea lor nu îi ajută la nimic / fiți mai deștepți și mai convingători dacă vreți să câștigați data viitoare / nici pe UDMR nu ați reușit să îi convingeți!

3. PSD a obținut voturile ALDE în baza negocierii de la Senat / plus cei câțiva de la Minorități (care de fapt sunt pesediști vopsiți ) / dacă vreți să rupem majoritatea asta trebuie să venim cu alternative serioase - nu cu refulari ridicole

4. De azi ProRomania are Grup Parlamentar - vom juca un rol mult mai puternic în Parlament!”, a scris Victor Ponta pe contul lui de Facebook.

Citește și: 

Scandal în Parlament. Olguța Vasilescu: Nu filmați! Este secret!

Deputații ProRomânia, ABSENȚI de la votul pentru șefia Camerei Deputaților, după recunoașterea grupului Pro Europa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel