Comuniștii români, ”acțiune anti-imperialistă” de ziua Americii. Imagini hilare

Dacă ați crezut că Partidul Comunist Român nu mai are ”viitor”, poate ar trebui să vedeți imaginile de ieri.

Pe o pagină a unei rețele de socializare, Facebook, americană bineînțeles, UTC - Uniunea Tineretului Comunist a publicat o ”acțiune” pe care a efectuat-o ieri cu ocazia zilei de 4 iulie, Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii.

În ”acțiunea” de ieri, comuniștii s-au pozat cu steagul partidului și au transmis un mesaj menit probabil să ridice masele.

„Delegația PCdR pornind la acțiunea de propagandă anti-imperialistă de azi 4 Iulie.

#4iulieNimicdesărbătorit

#CAPITALISMULUCIDE”.

Comuniștii români, îmbrăcați în haine capitaliste, revoltați împotriva Statelor Unite

Nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva Lenin se răsucește în mausoleul din Piața Roșie, având în vedere că unul dintre ”tovarăși”, autentic revoltat pe rețeaua de socializare americană, poartă un tricou pe care este inscripționat NYC (New York City) iar în picioare Adidas.

De remarcat că tinerii comuniști, care par aripa radicală a partidului, folosesc numele de PCdR și nu PCR. Adică Partidul Comunist din România și nu Partidul Comunist Român. PCdR a fost denumirea sub care partidul a funcționat din 1921 până în 1945, adică și perioada de ilegalitate. Inclusiv din nume, „din România”, se poate sesiza că partidul reprezenta interesele Moscovei, acționând mai mult ca o filială a sovieticilor în România și era dirijat de aceștia prin Comintern. 

Dar se pare că partidul și-a pierdut până și puternica propagandă. Pe o pagină de Facebok cu aproximativ 5.300 de urmăritori, tinerii UTC-iști abia au strâns puțin peste 280 de like-uri în urma „acțiunii de propagandă anti-imperialistă” desfășurată cu ocazia zilei Statelor Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel