EXCLUSIV  Compania de Apă, subiect controversat. Cum 'a dispărut' un act important

În urmă cu două luni, Pr. Prof. Dr. Paul Iulius Negoiță, fost membru în Consiliul Local Municipal Buzău, a venit cu o inițiativă care putea decapita conducerea Companiei de Apă.

Paul Iulius Negoiță a strâns câteva mii de semnături pentru un proiect de hotărâre care ducea la demiterea managerului general al Companiei de Apă Buzău și a Consiliului de Administrație.

Contactat de DC News, Paul Iulius Negoiță a explicat ce s-a întâmplat cu lista pe care o întocmise.

"Nu au fost suficiente semnături pentru a depune o inițiativă în Consiliul Local. Era nevoie de 5.000, iar timpul a fost foarte scurt. În al doilea rând, acum nu mai sunt consilier local. În orice caz, Ionel Tescaru este la fel de impur ca apa pe care o livrează. El se pare că s-a aflat în spatele campaniei mizerabile care a fost dusă împotriva mea. De fapt, Ionel Tescaru avea o problemă cu Constantin Toma", ne-a declarat Paul Iulius Negoiță.

"Oricum... o bătălie cu Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apă, nu este una ușoară. Îi doresc succes domnului Constantin Toma. Mă bucur că inițiativa mea este preluată. Sper să avem o finalitate pentru că va fi mai bine pentru buzoieni", ne-a mai zis Paul Iulius Negoiță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel