Comoara toamnei. Lidia Fecioru: Conține cea mai rară vitamină

Rodica Mitu / 29 oct 2019 / 16:16 Salveaza PDF Comentarii
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a explicat de ce este important să consumăm dovleac.

Pentru că suntem în plină toamnă, trebuie să mâncăm dovleac. Tăiem cubulețe mărunțele și îl mâncăm crud. Conține cea mai rară vitamină. Are vitamina T. E bun pentru organism și imunitate. Dovleacul scade zahărul din sânge, a spus Lidia Fecioru la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Cum să mănânci dovleac crud

 

100 grame morcov, 150 de grame de dovleac. Se pun la blender, turnăm un pahar de iaurt și îl bem.  

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28