Ioan Mircea Pașcu, propus de PSD comisar european interimar

Mircea Pascu
Mircea Pascu

PSD a decis să propună un nou comisar european interimar, până în luna octombrie, când funcţia va trebui ocupată cu drepturi depline. Ioan Mircea Paşcu este candidatul propus de social-democraţi! 

Ioan Mircea Paşcu a fost europarlamentar din partea PSD, însă a fost eliminat de pe listă la ultimele alegeri. 

"I-am lăsat lui Dragnea o notă prin care îl anunțam că doream să candidez (îmi ajunseseră la ureche zvonuri că, la nivelul conducerii, se știa că nu mai doream sa candidez!?) și, doi, i-am trimis un sms, solicitând să îmi spună când ne puteam vedea. Nu cred că mai trebuie să spun că nu am primit niciun răspuns - nici la notă, nici la sms. Pentru el eram un “nimeni”, la fel ca tânărul care a îndrăznit să îl contreze public!

Ulterior, în ciuda informațiilor circulate până cu o zi înainte de stabilirea listei, pe care figuram (informații pe care eu le suspectez acum ca fiind plantate chiar de partid, pentru a asigura secretul îndepărtării mele) numele meu nu a mai apărut pe lista finală (care a fost bătută în cuie la BEC chiar a doua zi). Aștept și astăzi o explicație, măcar din politețe, dar mi-e teamă că mai am de așteptat ... Nimeni nu mi-a putut spune nimic cert!", a declarat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel