Codrin Ștefănescu, referire la Iohannis după ce a votat

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu a declarat, duminică, că a votat pentru o Românie normală, precizând că speră ca românii să dea un semnal clar că sunt alături de oameni și de români care vor binele României, nu de "români care să închine țara străinilor".

"Am votat pentru o Românie normală, așa cum mi-am dorit-o acum 30 de ani, când am fost pe baricade la Revoluție, în 1989. Am votat pentru oameni care cred în Dumnezeu, cu frică de Dumnezeu, pentru oameni normali, gospodari, pentru oameni care constuiesc, nu pentru oameni care dărâmă și sper ca votul meu să conteze și sper ca votul tuturor românilor să conteze. Sper ca astăzi România să dea un semnal foarte clar că sunt alături de oameni și de români care vor binele României, nu români care să închine țara străinilor. Nu am ridicat buletinul pentru referendum, un referendum la care nici măcar cel care l-a creat nu știa întrebările, am spus de la început lucrul ăsta. Am votat cu oameni sănătoși, patrioți, care luptă pentru țara lor", a declarat Codrin Ștefănescu, la ieșirea de la vot.

13 formaţiuni politice şi 3 candidaţi independenţi - în cursa electorală pentru un loc în Parlamentul European

În confruntarea electorală au intrat candidaţi din partea PSD, Alianţa 2020 USR PLUS, Partidul Pro România, UDMR, PNL, ALDE, Partidul PRODEMO, PMP, Partidul Socialist Român, Partidul Social Democrat Independent, Partidul România Unită, UNPR, Blocul Unităţii Naţionale - BUN. În competiţie sunt şi trei candidaţi independenţi - Gregoriana-Carmen Tudoran, George Nicolae Simion şi Peter Costea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel