Cod secret în Biblie. Prevestește viitorul. Cum poate fi găsit

Mai mulţi oameni de ştiinţă susţin că în Biblie există inclus un cod secret care poate dezvălui evenimentele care au avut loc şi care vor urma. 

Codul biblic a fost descoperit în Vechiul Testament din versiunea originală a Bibliei, de către dr. Eliyahu Rips, unul dintre cei mai mari experţi din lume în teoria grupurilor, aflată la baza fizicii cuantice, potrivit descoperă.ro. Descoperirile făcute de-a lungul timpului au fost confirmate de matematicieni de renume de la Harvard, Yale şi Universitatea Ebraică. Pe 4 noiembrie 1995, prim-ministrul israelian Ytzhak Rabin a fost ucis, după ce, pe 1 septembrie 1994, fusese avertizat prin scrisoarea unui matematician evreu ca numele sau a fost decodificat din textul Bibliei, alături de sintagma "criminal va asasină". Este vorba despre o asasinare codificată în Biblie cu peste 2000 de ani în urmă?

Teoria lui Rips consideră Biblia o gigantică grilă de cuvinte încrucişate. Pentru a găsi codul, Rips a eliminat toate spaţiile dintre cuvinte, transformând Biblia într-un şir continuu de litere, cuprinzând 304.805 caractere. Informaţiile sunt obţinute prin selectarea fiecărei a N-a literă, unde N are o valoare precisă şi corespunzător aleasa. Un exemplu simplu ar fi următorul: avem propoziţia "Cum să obţii date", pe care o compactam şi ea devine "cumsaobtiidate", din care vom selecta, începând cu prima, fiecare a cincea literă - "CumsaObtiiDate" şi rezultă astfel cuvântul "cod"".

Cu ajutorul unui calculator, sunt căutate cuvinte şi fraze ascunse de condurile de intervale. Se începe de la prima literă a Bibliei şi se cauta pentru fiecare secvenţă de intervale posibilă cuvintele solicitate, descifrate cu intervale de una, două, trei litere etc., până la câteva mii. Apoi se repeta aceeaşi operaţie de căutare începând de la cea de-a doua literă şi tot aşa.

Vezi și: Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 8 ianuarie 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel