Coca-Cola lansează un nou sortiment

coca cola
coca cola

Coca-Cola intră pe piaţa românească a băuturilor pe bază de plante şi a lansat brandul AdeZ - o gamă de băuturi pe bază de migdale, soia, orez şi nucă de cocos.

Coca-Cola, cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, intră pe piaţa românească a băuturilor pe bază de plante şi a lansat brandul AdeZ - o gamă de băuturi pe bază de migdale, soia, orez şi nucă de cocos.  Brandul AdeZ este originar din Argentina, unde este foarte popular încă de la momentul lansării acestuia în 1988. Coca-Cola deţine brandul din martie 2017.

(w670) adez coca

Cea mai populară băutură în America Latină

În Mexic, Brazilia şi Argentina, AdeZ este cea mai populară băutură din segmentul ei. Coca-Cola are în portofoliu peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare, carbogazoase şi necarbogazoase, şi aproape 3.900 de produse. Compania are cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, în peste 200 de ţări, consumul depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi. În România, ca în toate ţările în care îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola deţine şi funcţionează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii şi distribuţiei produselor către consumatori. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel