Coca-Cola, anunț de ultimă oră

Coca-Cola
Coca-Cola

Coca-Cola HBC România este Ambasadorul Sustenabilității în cadrul  Festivalului Ambasadelor „Open Your Culture” 2016


Recunoașterea a fost acordată proiectului După Noi - cel mai complex și cel mai recent proiect de sustenabilitate al Coca-Cola HBC România, care va îngloba atât inițiativele companiei, cât și proiectele comunităților.

După Noi reflectă filozofia Coca-Cola HBC România - aceea de a face tot ce este posibil pentru a lăsa în urmă o lume mai bună, prin protejarea mediului și a resurselor, prin promovarea valorilor, a tradițiilor, a poveștilor și a locurilor din România. Proiectul își propune să inspire cât mai mulți oameni să adopte un stil de viaţă cât mai responsabil, pe care să-l transmită şi generaţiilor viitoare.

Titlul de Ambasador al Sustenabilității vine în completarea celui de la începutul anului 2016, când Coca-Cola HBC România a fost desemnată cea mai responsabilă companie din România, conform analizei Romania CSR Index 2015*.

În perioada următoare, între 29 august și 4 septembrie, După Noi invită vizitatorii Festivalului într-o călătorie spre mai bun și mai frumos, în încercarea de a descoperi cât de mult contează ceea ce lăsăm în urma noastră:

29 august – 4 septembrie, Teatrul Național București – Vernisaj fotografii din Țara Dornelor
31 august – 3 septembrie, Muzeul Țăranului Român – Proiecții video ale filmului manifest
2 septembrie – 4 septembrie, Romexpo – Activări dedicate participanților
Mai multe despre proiectul După Noi puteți afla accesând website-ulplatformei și paginile sale de Facebook și Instagram.

Topul este o premieră în România și a fost realizat de o companie independenta de consultanță (The Azores), care a analizat cele mai mari 100 de companii din România. Studiul poate fi consultat aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel