EXCLUSIV  Clip electoral Iisus, europarlamentare 2019. Vasile Bănescu (BOR) reacționează

Vasile Bănescu FOTO AGERPRES
Vasile Bănescu FOTO AGERPRES

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, a acordat, pentru DCNews, o declarație cu privire la ofensa adusă Lui Iisus Hristos, folosit într-un clip electoral. 

Vasile Bănescu a declarat pentru DCNews că:

Este o mostră consistentă de tupeu blasfemiator, inepție cronică și kitsch îngrețoșător semnată, cum altfel, cu o groasă vulgaritate. Ceva perfect edificator pentru portretul agresivului ideolog neomarxist (român) din anul 2019.'' a subliniat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române. 

Campania pentru alegerile europarlamentare, care se vor desfășura în data de 26 mai 2019, a început cu un clip electoral, în care un actor străin joacă rolul Mântuitorului Iisus Hristos. Acesta vorbește în limba engleză și spune că nu poate să îi salveze pe români, îndeamnându-i să iasă la vot. Un internaut a postat clipul halucinant, chiar în a treia zi de Paște, pe Youtube, Facebook, Instagram și Reddit.

Punctul culminant, cuvinte obscene atribuite Mântuitorului

Punctul culminant este atins în momentul în care Iisus Hristos, interpretat de actor, adresează injurii, care nu pot fi reproduse, unui partid politic. 

Video-ul a ajuns viral și a strâns numeroase comentarii și reacții din partea internauților. 

Ne mai miram ca nu e pace si bine in tara asta. Cum sa fie pace si bine când e atâta bătaie de joc si  blasfemie impotriva Lui Dumnezeu? Eu vad asta ca pe o blasfemie pentru Dumnezeu. Oare, cât va mai răbda ?

Așa ceva.. Este prea de tot.. Nu au limite... decadența...sfidare... imoralitate...blasfemie... 
A treia poruncă din cele zece date lui Moise pe muntele Sinai : "să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deșert"! Vai de ei!! Asa cum în alte părți ale lumii blasfemia este grav pedepsita, la noi ar putea măcar sa existe un filtru care sa interzică asemenea manifestări!!!

Câinii latră, caravana trece. Noi știm că Hristos a înviat! Și prin El, cel viclean a fost judecat. Astea sunt pentru infectarea minților. Doamne ferește, ajută și iartă, și întoarce pe toți rătăciții la rugăciune și la dragostea de Tine...

Noaptea minții e demult depășită. Desigur, ești liber să-ți exprimi public abjecțiile și prostia, iar virtualul te slujește. Eu le-aș recomanda ăstora să facă un clip similar în care să vorbească Mohamed... Măcar aici să se teamă de consecințe... sunt câteva dintre reacțiile utilizatorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel