Clanul Sportivilor, condamnați definitiv la închisoare care însumează 102 ani

Magistrații Înaltei Curți i-au condamnat definitiv la închisoare pe 23 de membri ai Clanului Sportivilor. Pentru prinderea membrilor clanului, poliţiştii au folosit la percheziţii grenade de neutralizare. Acuzaţi de infracţiuni grave precum cămătărie, violenţe, bătăi în plină stradă, cei care au preluat supremaţia în Bucureşti au ajuns la închisoare, informează româniatv.net.

Gruparea sportivilor s-a format în anul 2000, moment în care fraţii Cămătaru au intrat la puşcărie, informează România TV. Fiind apropiaţi ai fraţilor Nuţu şi Sile Cămătaru, membrii Clanului Sportivilor s-a desprins de aceştia.

Tot atunci au început luptele de stradă. Bătăi au avut loc într-un hotel din Bucureşti, scandal cu împuşcături a avut loc şi pe autostradă. Astfel, Clanul Sportivilor a vrut să se facă cunoscut printre interlopi, să fie ştiuţi de frică, ca să poată percepe taxe de protecţie, să şantajeze sau să dea bani cu dobândă.

Citește și: Sile și Nuțu Cămătaru, dar și liderul clanului Sportivilor, trimişi în judecată

Gruparea infracţională a fost prinsă de poliţişti împreună cu procurorii, precum şi cu trupele speciale. La percheziţii oamenii legii au folosit grenade de neutralizare pentru a evita un eventual conflict, întrucât în casa respectivă au fost găsite arme de tot felul, chiar şi arme de foc.

Casa în care s-a intervenit este cea a lui Mircea Nebunu care a fost condamnat joi la 8 ani de închisoare, pentru tentativă de omor calificat. În total, cei 23 de membrii ai grupării au primit 102 ani de închisoare. Clanul Sportivilor, printre altele, este vinovat şi de agresarea unui sportiv de performanţă, care după bătaia primită în 2006 nu şi-a revenit nici acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel