EXCLUSIV  Ciuvică, fulminant: Nu e o problemă pentru Occident, se REZOLVĂ!

Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au vorbit despre posibila fraudare a voturilor la alegerile parlamentare, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Bogdan Chirieac: Mie mi se pare o idee foarte bună. Dvs. spuneți că s-ar cruța mii de vieți în România, după înghiorlăiala de pe 6 decembrie, dacă s-ar alege să se voteze numai cu tableta. Adică să facă dânșii alegeri cu tableta acolo, ne comunică rezultatul și ne vedem cu toții de treabă. 

"Și să ne prezinte un rezultat de bun simț. Nu pot să vă mint dacă văd aceeași mizerie, o mizerie încețoșată. Oricum votul nu o să fie important la alegerile astea, cel puțin acum, repet, cu 6 săptămâni înainte de alegeri, eu nu văd să se întâmple nimic special la alegeri. Mizele vor fi alea mici. Foarte inteligentă asociere, dacă există și un pic de bun simț, sigur că se face repede pe tastatură (n.r. modificarea cifrelor)", a spus Mugur Ciuvică, în exclusivitate pentru DC NEWS

Bogdan Chirieac: Totuși, pentru Occident o să rezulte că au votat 1000 de persoane și au ieșit 8 milioane de voturi. Pe asta cum o rezolvăm, ca imagine, că înțeleg că nu se opune nimeni. 

Mugur Ciuvică: Sigur, dacă mă întrebați acum 10 ani vă spuneam că asta e o problemă, dar după ce s-a întâmplat în 2012 la referendum, nu e o problemă pentru Occident, se rezolvă. 

Bogdan Chirieac: Da, aveți dreptate, chiar nu e o problemă. Foarte bună această analiză. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel