Ciutacu, RĂZBOI TOTAL cu Berbeceanu. Mesaje bombă

Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist
Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist

Jurnalistul Victor Ciutacu i-a dat o replică tăioasă polițistului Traian Berbeceanu după mesajul pe care acesta din urmă l-a scris.

Traian Berbeceanu, fost comisar al BCCO Alba, l-a jignit pe jurnalistul de la România TV. Victor Ciutacu a reacționat imediat. Cei doi și-au adresat mesaje foarte dure.

'Nu s-a rugat nimeni de tine niciodata, inculpatule pentru coruptie. Publica mesajele alea, vierme de gunoi, daca ai sange. Iti dau link, daca vrei, cu textul meu despre existenta ta publica. Daca insisti, umblu si la arhiva de mesaje cu nevasta-ta, agramatule. Esti un inalt functionar public, platit din banii nostri, trimis in judecata pentru constituire de grup infractional organizat.

Explica public cum e sa iei o masina noua la schimb cu una veche de la interlopi si, de rusine, sa-ti dea aia si diferenta de bani. Care in orice lume normala trebuia sa fie platita in sensul invers.

Sigur, intr-o lume normala, tu trebuia sa fii pe tura la spalat wc-uri intr-o puscarie de maxima siguranta, nu in buricul targului, cu masina la scara. Dar traim in tara unde grupurile infractionale organizate stau la masa guvernului.

Ia zi, ai certificat ORNISS, papusel? Te-a rezolvat printesa Mediasului si aici?' a reacționat Victor Ciutacu, pe contul său de Facebook, la adresa lui Berbeceanu.

Ce a scris Berbeceanu

'Mă întreabă multă lume, de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace? Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile însă, în cazul ălora de moravuri ușoare, mai fac excepții.


Așadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituției, ai uitat fă, când, în urmă cu puțini ani pișai ochii și băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numești "o emisiune"?

Plângeai cu sughițuri și muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecți și cât de oripilat ești de nedreptatea care mi s-a făcut. Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci.

Eu am fost achitat de Înalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile făcute de ăia cu conștiință asemănătoare cu a ta. Adevărații interlopi, aia care-ți lasă ție plata pe noptieră, au fost condamnați la ani grei de pușcărie.


Iar tu, damă tristă și urâtă, ai continuat să-ți încasezi simbria, din banii ciordiți de vremelnicii tăi clienți, interlopii. Hai sictir, secătură!' a scris Traian Berbeceanu pe pagina sa de Facebook.

Totul a început după ce Victor Ciutacu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj la adresa celor care l-au ajutat pe fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din judeţul Alba Traian Berbeceanu să aibă „un cuvânt important de spus în politica de ordine publică".

Iată textul integral pe care Victor Ciutacu l-a scris pe pagina sa de socializare:

"Vă daţi seama că, în ţara demenţilor care se excită la cătuşe puse oamenilor bolnavi, la uşa ministrului de Interne stă (şi are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu? Noi vrem respect faţă de autorităţi când un inculpat notoriu, arestat în lupta dintre clanurile mafiote din procuratură, trofeu al meciului vaginelor Kovesi-Bica, are un cuvânt important de spus în politica de ordine publică? Smeriţi-vă în faţa miliţianului suprem, a brutei care a căzut pe interceptări cu interlopii şi care a făcut acte de schimburi de maşini cu ei, dar, când vă veţi trezi cu bandele de răufăcători la uşă, să nu vă aud că vă pisiciţi a jale. Aţi ajuns să daţi bani pe maculatura produsă de nişte haimanale, i-aţi făcut persoane publice, staţi la coadă ca proştii să vă dea autografe, vă meritaţi soarta. Spălaţi-vă cu ei pe cap, scoateţi tot din buzunare, aşezaţi-vă în genunchi, puneţi mâinile la ceafă şi rugaţi-vă fierbinte să nu vă zboare căpăţânile de pe umeri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel