Ciutacu, despre marea nerealizare a vieții sale. "M-am săturat"

Anca Murgoci / 03 dec 2014 / 09:08 Salveaza PDF Comentarii

Victor Ciutacu, într-o postare pe blogul său, vorbește despre adevărata față a României în care trăim, o țară cu politruci, cu oameni corupți care glorifică virtuțile statului de drept și cu ignoranți care se văd altceva decât sunt.

VEZI ȘI: Badea, despre Iohannis: Cu toată dragostea, vorba lui Bogdan Chirieac

 

"Am obosit. M-am săturat. Pur și simplu. De tot și de toate. De curvele care dau lecții de virtute. (...) De importanții care uită de unde au plecat. De corupții care glorifică zgomotos virtuțile statului de drept. De inconsecvența vândută ca orientare. De politrucii jenanți zugrăviți ca salvatori ai neamului. De milogii de ieri care se-nchipuie stăpânii de azi. De ingnoranții care văd zei în oglindă. De țațele care cred că pălăriile te fac doamnă. De cei care au doar ceritudini. De interesele care dezumanizează. De parvenirea care urâțește", a scris Victor Ciutacu pe blogul personal.

În încheiere, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, povestește unde este România pe care și-o dorește.

"România mea se află, undeva, pe malul unui ocean cu apă caldă, limpede. Are cel mult 1.000 de metri pătrați, plajă, mese, umbrele și o căsuță. Marea nerealizare a vieții mele e că deocamdată n-am ajuns să mi-o iau. N-am găsit încă, deși l-am căutat, milionul izbăvitor pe stradă. Așa că ne mai suportăm reciproc o perioadă", a adăugat Victor Ciutacu pe blogul său.

Întreaga postare și VIDEO pot fi accesate AICI.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27