Ciorbă acră ca la mama acasă! Porţie zdravănă de nutrienţi

Rodica Mitu / 03 feb 2020 / 20:37 Salveaza PDF Comentarii
Ciorbă
Ciorbă

Printre cele mai cunoscute variante de ciorbă se numără cea acră.

Ingrediente ciorbă acră

 

500 g de carne de porc 

2 cepe 

o legătură de pătrunjel 

100 ml de bulion  

un ardei 

un litru de zeamă de varză 

o legătură de leuștean 

3 litri de apă 

condimente 

 

Mod de preparare ciorbă acră

 

Taie carnea bucățele. După ce le pui la fiert, se va face o spumă pe care o îndepărtezi cu o spumieră. După poți să adaugi condimentele (sare și piper), după gust. Lasă carnea la fiert aproximativ o oră.

Cât timp fierbe carnea, taie legumele și, după o oră, adaugă-le la zeama cu carne, apoi mai lasă ciorba să fiarbă câteva zeci de minute. Ulterior, notează divahair.ro, adaugă zeama de varză. Mai lasă ciorba zece minute, apoi adaugă verdeața mărunțită.

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25