Ciolacu: Susținem REFERENDUM pentru demiterea lui Armand

Sursă foto: Facebook Clotilde Armand
Sursă foto: Facebook Clotilde Armand

Președintele PSD a vorbit despre referendumul privitor la demiterea lui Clotilde Armand.

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a vorbit despre demiterea lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1:

„Am decis împreună cu colegii mei ca să susținem orice inițiativă cetățenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet, orice inițiativă cetățenească nu o inițiativă politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-și exercite atribuțiile de primar.

Bătaie de joc la adresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede decât patru ani, cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1. Înainte să se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui să facă ovizită prin Sectorul 3, sau prin Sectorul 4 și să vadă cum arată acolo tot serviciul local, cum nu există gropi, gunoaie și cum parcurile arată la un standard european“, a precizat președintele Marcel Ciolacu.

Gunoaie Sector 1. Clotilde Armand amenință

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunțat sâmbătă seara că va depune plângere penală împotriva operatorului de salubritate.

„Înțeleg că operatorul de salubritate a anunțat că reîncepe să strângă gunoiul din Sector și a recunoscut vina pentru șantajul creat în aceste zile în care nu a ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că este interzis să întrerupă serviciul de salubrizare și administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu șantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne așa. Toți cei care și-au permis această situație vor răspunde în Justiție pentru că au pus în pericol sănătatea populației din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracțiunea de șantaj acționarilor Companiei Romprest Service S.A. și solicită autorităților abilitatea să fie ridicată licența acestui operator”, a scris pe Facebook primarul Sectorului 1 (citește AICI).

Ciolacu anunță moțiune împotriva lui Ghinea

"Mâine vom depune moţiunea simplă împotriva domnului ministrul Ghinea. Să fim foarte clari: pe PNRR. Avem nişte întrebări la domnul ministru Ghinea. De ce avem un program întocmit de firmele de consultanţă, încălcând legile din România, de ce sute de milioane de euro au o destinaţie cu dedicaţie, de ce avem zero euro pentru irigaţii",  a anunţat Marcel Ciolacu (vezi AICI).

CITEȘTE ȘI   -  EXCLUSIV  Scandal gunoaie Sectorul 1. Răzvan Cuc: Nu am văzut niciodată asemenea tupeu al unui primar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel