Ciolacu, NERVOS. Mesaj FURIBUND, în DIRECT: PROSTIE cruntă, când MOR oameni! Eu mi-aș lua BĂTAIE

Marcel Ciolacu s-a enervat în direct, după demisia lui Ludovic Orban. 

"Știm că domnul Orban și PNL ne-au anunțat că, indiferent de scorul politic, domnul Orban rămâne primul ministru al României. Ținând cont de votul românilor, care au sancționat cel mai incompetent și corupt post-decembrist Guvern al României, e normal că s-a cerut demisia. Dar nu poți să fii iresponsabil să arunci țara, în acest moment. Ludovic Orban a aruncat țara într-o criză politică!

Noi nu avem un Parlament! Noi nu știm rezultatele oficiale ale alegerilor, nu știm dacă anumite formațiuni au intrat sau nu în Parlament. Este prostie! Este prostie cruntă și iresponsabilitatea unui om de stat care, vremelnic, ca fiecare dintre noi, ocupă o funcție publică la un asemenea nivel!

Nu poți să-ți dai demisia și să lași țara fără un Guvern cu drepturi depline, care să nu emită ordonanțe, când mor oameni! Mor 200 de oameni pe zi, când ai ATI-uri blocate, când ești în plină criză economică! Cât de inconștient poți să fii să-ți dai demisia fără să ai niște rezultate finale și un nou Parlament constituit? Poate să-mi răspundă cineva de la Orban sau de la Cotroceni pentru acest gest, incalificabil?

Am o singură rugăminte! E așa de greu să recunoaștem că a făcut cea mai mare tâmpenie politică făcută de 30 de ani în România, acest Orban? Să spună: Eu mă duc să-mi dau demisia să mă duc să fac majorități. Eu mi-aș lua bătaie!", a declarat Marcel Ciolacu, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel