Ciolacu: E posibil ca luni să se TERMINE campania electorală

Marcel Ciolacu, președintele PSD
Marcel Ciolacu, președintele PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că este posibil ca luni să se termine campania electorală.

„Va fi o perioadă complicată. Azi e prima zi de campanie. Din câte am înțeles și eu de la președintele României, care nu are altă obsesie decât de a organiza alegeri parlamentare pe 6 decembrie, e posibil ca luni să se termine această campanie electorală. Așteptăm cu toții explicații la restricțiile anunțate în ședința de Guvern și cum se va desfășura această campanie electorală, astfel încât drepturile și libertățile românilor să nu fie încălcate prin acte normative pe care Guvernul nu are dreptul să le emită”, a spus, vineri, Marcel Ciolacu.

El precizează că social-democrații înțeleg necesitatea unor restricții: „Vă reamintesc că domnul profesor Rafila ne anunță de aproape trei luni de zile că trebuie să luăm aceste restricții, mai ales în ceea ce privește transportul în comun. Nu poate decât să ne impună că, până la urmă, Guvernul o să impună anumite restricții și un anumit calendar cu prezența la muncă. Nu înțelegem de ce au fost luate cu atâta întârziere. Cu cât luăm decizii nu în timp real, cu atât restricțiile sunt mai dureroase”, a subliniat liderul PSD.

Purtarea măștii de protecție ar putea deveni obligatorie din 9 noiembrie, cursurile școlare s-ar putea desfășura doar online, iar circulația în toate localitățile din România ar putea fi interzisă în intervalul orar 23.00 – 05.00, conform unei hotărâri CNSU care ar trebui să fie aprobată de Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel