Ciolacu, atac la Piedone: Ce oameni coagulează față de un profesionist ca dr. Cîrstoiu?

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Într-o conferință de presă care are scopul de a îl prezenta pe candidatul PSD-PNL la PMB, prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a oferit mai multe declarații legate de Cristian Popescu Piedone și Nicușor Dan.

„Cu cine să-l compar eu pe domnul Cătălin Cîrstoiu? Care-i contracandidatul dânsului? Vorbim lucruri reale. Să-l compar cu Nicușor Dan? De patru ani se plânge și nu face nimic. De patru ani se ceartă cu primarii de sector. De patru ani nu a venit cu o propunere, nu a atras un fond european. De patru ani face circ. De patru ani, capitala României stagnează. Noroc cu privații și primarii de sector că mai lucrează, că altfel e blocată de tot. Cu cine să-l compar? Cu Piedone? E un primar de sector foarte bun. Atât. Care e perspectiva domnului Piedone? Ce oameni coagulează domnul Piedone față de un profesionist ca doctorul Cîrstoiu? Ce oameni strânge în jurul lui pentru a dezvolta și oferi o viziune Capitalei noastre, nu a mea. Capitala românilor.

Cine vine la domnul Piedone după ce iese primar? Ce legătură poate să aibă domnul Piedone cu Comisia Europeană, cu marile proiecte? Cu universitățile, cu profesorii, să stea la masă să construiască un proiect? Doamnă, votăm fiecare. Eu cred că am venit cât se poate de responsabili și sinceri în fața dumneavoastră cu un om cu viziune. Să nu mai vorbim despre termoficare, despre panseluțe - astea sunt lucruri normale pentru primărie, pentru administrația de bază. Vrem un om cu viziune pentru Primăria Generală, care să vadă pe termen lung. Nu vreau ca el să care roabe, asta doresc eu, poate greșesc”, a fost declarația prim-ministrului României, Marcel Ciolacu.

Miercuri, medicul Cătălin Cîrstoiu a fost oficial prezentat drept candidatul comun al coaliției PSD - PNL pentru alegerile la Primăria Capitalei. Această veste a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă la care Cîrstoiu a fost însoțit de președinții PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. În același timp, în timpul evenimentului organizat la Palatul Parlamentului, au fost prezenți liderii organizațiilor din București ale celor două partide - Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel