EXCLUSIV  Ciocan (FSDPR), apel către Guvern și Iohannis. Solicitare în regim de urgență

Anca Murgoci / 10 dec 2018 / 16:01 Salveaza PDF Comentarii
Ciocan
Ciocan

Având în vedere rolul său organizațional pozitiv, în cadrul societății, precum și obligația derivată din lege - aceea de a proteja drepturile membrilor săi - Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România, ca parte a dialogului social, aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

1. Constatând lipsa unei reale comunicări instituționale, între Președintele României - ca instituție, care trebuie să fie echidistantă politic - pe de o parte și Guvernul României, pe de altă parte, aspecte care pot afecta, pe lângă celelalte zone ale vieții sociale românești, inclusiv ordinea și siguranța publică,

2. Reafirmând calitatea sa ca organizație sindicală neangajată politic,

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România

1. Solicită celor două instituții fundamentale ale statului român, Președintele României și Guvernul României, identificarea în regim de urgență a soluțiilor pentru buna funcționare a pârghiilor constituționale de bună guvernare a României, implicit a dialogului social;

2. Reafirmă faptul ca, în virtutea calității sale, ca organizație implicată în realizarea binelui public general și al membrilor săi în special, este la dispoziția celor două instituții - Președintele României și Guvernul României - prin specialiștii săi.

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România "Alexandru Ioan Cuza" reafirmă necesitatea respectării Ordinii Constituționale, apărării principiilor democratice ale statului, a ordinii și liniștii publice, a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, a transmis  director de comunicare și purtător de cuvânt al F.S.D.P.R. - Comisar-șef de poliție Christian Ciocan.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25