Cine este femeia care a ținut mai bine de o oră gigantica sabie la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea

Femeia care a ținut mai bine de o oră gigantica sabie la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea a devenit virală pe Internet.

Femeia care a ținut pentru un timp îndelungat în mână o sabie gigantică la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea a făcut înconjurul Internetului. Cine este ea și de ce a primit această datorie, s-au întrebat internauții.

Potrivit BBC, femeia este conservatoarea Penny Mordaunt, lidera Camerei Comunelor. În total, aceasta a ținut ridicată sabia mai bine de o oră. Pe Twitter, utilizatorii rețelei de socializare i-au lăudat puterea, indiferent de partidul simpatizat.

„Să nu spuneți că niciodată nu zic lucruri pozitive despre conservatori. Sunt uimit de forța mâinilor și umerilor lui Penny Mordaunt”, a transmis laburistul Alastair Campbell. Șefa Camerei Comunelor a recunoscut înainte de ceremonie că s-a pregătit făcând flotări.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Penny Mordaunt MP (@pennymordauntofficial)

Este de menționat și faptul că este prima femeie din istorie care execută acest rol. Sabia datează din secolul al XVII-lea și a fost creată pentru Regele Charles al II-lea. Mordaunt a adus arma în Westminster Abbey, iar după ce a ținut-o dreaptă vreme de o oră a înlocuit-o cu o sabie încrustată cu nestemate.

„Sunt extrem de conștientă că forțele de ordine, ofițerii de poliție și alți oameni ai legii au patrulat și au stat în picioare cu orele pentru ceremonie și pentru a ne ține pe toți în siguranță. În comparație, îndatorirea mea a fost mai degrabă una ușoară”, a transmis ea ulterior pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel