Cine este bărbatul găsit ÎMPUȘCAT în cap, în Capitală

Un bărbat a fost găsit împușcat în cap, joi. Primele cercetări arată că bărbatul s-ar fi sinucis, însă anchetatorii nu exclud posibilitatea unei crime. 

Bărbatul a fost găsit cu o pușcă de vânătoare lângă el, cu lunetă, pentru care avea permis. În vârstă de 44 de ani, Cristian Paul Tudora era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL. Bărbatul era tatăl unui copil de 10 ani, care tocmai fusese dus la școală. 

El a fost găsit de soția sa, care a sunat la numărul de urgență 112, la ora 09:20. Ea a precizat că soţul ei era deprimat în ultima perioadă. 

VEZI și: Moarte misterioasă în zona zero a Capitalei

Surse din rândul anchetatorilor au mai spus că Paul Cristian Tudora a avut mai multe firme, care au fost închise. Imobilul în care locuia bărbatul era construit de el, iar firma acestuia a mai construit în Capitală alte două clădiri. El ar mai deţine un imobil în Germania, la Munchen, şi o vilă la Izvorani, în judeţul Ilfov, scrie Mediafax

Cancan.ro scrie că bărbatul era depresiv și, în ultima vreme, bea foarte mult. El era bun prieten cu unul dintre cei mai mari tenismeni români, Florin Segărceanu. Părinții omului de afaceri locuiesc pe aceeași stradă. Lor le-a fost oprit curentul pentru a nu afla de la televizor de moartea lui Cristian Paul Tudora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel