Cine este atentatorul de la Nisa

Mohamed Lahouaiej Bouhlel, un bărbat francez de origine tunisiană, în vârstă de 31 de ani, a fost identificat drept autorul atacului de la Nisa de Ziua Franței, relatează presa franceză, potrivit BBC News online şi site-ul cotidianului El Mundo. Vecinii acestuia îl descriu ca un om instabil și agresiv.

Mohamed Lahouaiej Bouhlel  era căsătorit cu trei copii. Potrivit presei franceze, locuinţa bărbatului a fost percheziţionată de poliţie în dimineaţa zilei de vineri.

Bărbatul, care era cunoscut poliţiei pentru fapte de violenţă şi utilizare de arme, fusese arestat într-un pub pe 27 ianuarie. Totodată, el se afla de o lună sub control judiciar.

Vecinii mai spun că Mohamed Lahouaiej Bouhlel nu a ținut Ramadanul anul acesta, nu era un om religios și nu mergea la rugăciune. Era un om singuratic, trăia separat de soția lui, cu care se afla în plin divorț, având mai antecedente penale privind violența conjugală.

De asemenea, teroristul de la Nisa își lăsase camionul parcat în zona atacului timp de nouă ore și chiar le-a spus polițiștilor care l-au chestionat la un moment dat că livrează înghețată, scrie Daily Mail.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel