Cinci secrete culinare cu care îți vei impresiona invitații

Rodica Mitu / 04 oct 2019 / 17:48 Salveaza PDF Comentarii

Există câteva secrete culinare care vor face din mâncarea ta un deliciu. 

- Ficatul va fi mai gustos şi mai moale, dacă înainte să-l găteşti, îi vei adăuga un pic de zahăr 

- Ouăle puse la fiert nu se vor sparge dacă vor fi clătite pentru început sub un jet de apă rece 

- Ca orezul să nu fie lipicios, lasă-l înainte de fierbere într-un bol cu apă rece timp de 30 de minute 

- Pentru ca pastele să nu se lipească la fierbere, adaugă un pic de ulei de măsline 

- Dacă vrei ca legumele puse la fiert să iasă gustoase, adaugă-le în apă după ce apa a fiert.

 


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25