Cinci condimente care te ajută să slăbeşti. Toţi le avem în bucătărie

Există cinci condimente care te ajută să slăbeşti. Este vorba despre usturoi, muştar, ardeiul iute, chimenul şi ghimbirul. Pe lângă cunoscutele beneficii pentru sănătate, aceste condimente te ajută atunci când vrei să slăbeşti. 

Usturoi

Acesta mărește producția de hormoni, astfel încât accelerează pierderea caloriilor din organism. De asemenea, usturoiul reduce și retenția de lichide, un alt element cheie pentru pierderea în greutate. 

Muștar

Semințele de muștar cresc rata metabolică a corpului uman cu 25%, ceea ce înseamnă că ardem caloriile mai eficient. Această accelerare a metabolismului vă ajută să pierdeți până la 50 de calorii suplimentare pe oră, consumând doar 3 - 5 linguri. 

Ardeiul iute

Ardeiul iute reduce aportul de calorii, nivelul țesutului adipos și grăsimile din sânge. 

Chimen

Cu o istorie lungă de utilizare medicamentoasă, chimenul este un alt condiment care stimulează metabolismul. Acesta scade grăsimea de pe abdomen. Util pentru digestie, îmbunătățește memoria, precum și controlul glicemic la persoanele cu diabet zaharat tip 2.

Ghimbir

Ghimbirul este, de asemenea, un bun aliat pentru pierderea în greutate. La fel ca ardeii, acesta are proprietăți termogene care ajută la creșterea metabolismului. În plus, ajută la reducerea celulitei. La aceasta trebuie să adăugăm beneficiile sale obișnuite, cum ar fi proprietățile antiinflamatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel