CIFRA BANILOR, avuției. Voropchievici: Cum se calculează. Semnificația fiecărei cifre

Voropchievici
Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, cum se calculează cifra avuției în funcție de data nașterii, dar și ce semnificație are fiecare cifră. 

Ziua de naștere plus 1 dă cifra avuției! Adică dacă ești născut în ziua de 17 se adună: 1 + 7 + 1= 9 (cifra avuției, a banilor). Se adună data nașterii până rezultă o singură cifră la care se adaugă 1: dacă ești născut pe 29: 2 + 9= 11, 1 + 1= 2 la care se adaugă acel 1 la ziua de naștere, rezultând 3. 

Iată ce înseamnă fiecare cifră: 

1 - puteți obține bogăție numai prin forțele proprii, sunteți inițiatori, aveți idei geniale, 1 înseamnă acțiune, este lider, reușește singur, nu-l ajută nimeni. 

2 - nu pot stânge bani o perioadă îndelungată, sunt amatori de lux, au tendința să dea sau să ia în permanență cu împrumut, dacă nu are pe cineva pragmatic alături, toată viața va fi dator, e una dintre cele mai păguboase cifre, vrea să trăiască pe picior mare, știe cum să facă bani dar nu cum să-i folosească 

3 - cifră fantastic de benefică în plan material, financiar, sunt geniali, mai buni decât cei cu cifra 1, au idei pe care, dacă le aplică, obțin bogății fantastice, pe cât de mulți bani au, pe atât de cheltuitori sunt, au prostul obicei de a da altora ideile. 

4 - cifră modestă, o duc foarte greu cu banii, nu vor avea bani în viață decât prin multă muncă, vor munci toată viața, iar statului lor financiar este caracterizat prin greutăți. 

5 - benefică, are șansa să se nască în familie înstărită, aptitudinile ieșite din comun îi ajută să câștige bani, cu cât va dărui, cu atât va avea mai mulți bani, pentru că se formează un ciclu ce dai, aia primești. 

6 - sunt oamenii care se mulțumesc cu puțin, vrea un serviciu, un salariu, chiar dacă modest, dar să fie toată viața, vor armonie, dragoste și-și pun în aplicare aptitudinile, când și-a ales o profesie în care pun pasiune, dragoste, respect, ei ies la pensie dintr-un loc de muncă, sunt constanți, nu vor avea fluctuații. 

7 - este un teribilist, care încearcă de multe ori să calce strâmb, pentru o îmbogățire rapidă, e receptiv și influențabil, cei care au mai mult dezvoltată latura asta de a călca strâmb sunt cei care sună oamenii să ceară bani, păcălesc, din dorința de a avea mai mulți bani. 

8 - fantastice cifre benefice pentru bani, e cifra infinitului, poate să aducă niște câștiguri fabuloase sau faliment, dacă nu știi să păstrezi o linie de mijloc, e catastrofă. 

9 - nu știu să facă bani, dar are noroc de bani. Dumnezeu îi și încearcă, dacă nu știe să-i administreze, apare o situație neprevăzută. Este altruist, destinul său e să aibă bani, să aibă condiții favorabile, toată viața va face în așa fel încât să nu-i lipsească banii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel