Chirieac, replică fulminantă pentru Coarnă

Miting PSD
Miting PSD

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a afirmat că analistul Bogdan Chireac a exagerat numărul de manifestanți prezenți la mitingul PSD-ALDE, dar a primit de la acesta o replică pe măsură. 

Dumitru Coarnă a declarat la B1 TV că în piața Victoriei nu pot fi la un moment dat mai mult de 80.000 de persoane cu o densitate de 4 la metru pătrat și l-a atacat pe analistul Bogdan Chirieac spunând că exagerează.

"Ce să comentez la zicerea domnului Coarnă. E îngrijorător că dânsul e polițist și dacă face și dosarele cu astfel de acuzații... Nu mă apuc să îi dau replică domnului Coarnă dacă a luat-o razna...," a spus în glumă analistul politic. 

Discuția fiind mutată pe subiectul zilei, respectiv desecretizarea protocolului SRI - DNA - Înalta Curte, Dumitru Coarnă a recunoscut că îi dă dreptate lui Chirieac spunând că nu ar fi fost legal nici un protocol între parchet și SRI. "Aceste protocoale sunt o flagrantă încălcare a codului de procedură penală", a precizat liderul de sindicat. Analistul politic a adăugat că protocolul recent desecretizat reprezintă cel mai mare act de corupție din România post-decembristă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel