Chirieac: Cuvântul esențial pronunțat de Liviu Dragnea

Bogdan Chirieac spune că în cadrul conferinței de presă pe care a ținut-o Liviu Dragnea în urmă cu o zi, șeful PSD a rostit un cuvânt esențial în ceea ce privește ipotetica suspendare a președintelui Klaus Iohannis. 

"În toată lumea civilizată, lupta politică este foarte dură. La fel este în Franța, în Germania. În România, ea a fost profund viciată de intervenția brutală a justiției și folosirea parchetelor ca vârf de lance pentru a elimina adversarii politici. (...) În privința suspendării, cred că este un cuvânt esențial pe care l-a rostit domnul Dragnea: "să discutăm". Deci el nu s-a referit la decizii, ci doar la discuții. Se discută și o să se discute până la alegerile din noiembrie 2019. Nu cred că mai este de actualitate în acest moment suspendarea președintelui," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Proiectele, blocate 

Întrebat despre marile proiecte de infrastructură care au bătut pasul pe loc, Chirieac a continuat: 

"Din momentul în care orice demers al administrației era susceptibil de a fi luat imediat la puricat, iar cei care l-au făcut să fie arestați la 6:00 dimineața cu sau fără motiv, sigur că nu s-a construit nimic. Care a fost marele dezavantaj al așa zisei lupe împotriva corupției? Blocarea completă a administrației. Arătați-mi și mie un funcționar din minister care semnează pentru construcție de autostrăzi. Nici nu cred că se va ma face ceva până ce legile nu sunt schimbate, până ce societatea nu își revine," a mai spus analistul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel