Chirieac: Comisia vrea să țină în atenție faptul că Băsescu și-a luat teren de un milion de euro

basescu teren
basescu teren

Consilierul prezidențial, Adrian Rădulescu, a declarat pentru RTV, că terenurile Ioanei Băsescu au fost cumpărate legal, iar premierul ar trebui să se informeze înainte de a face o comisie de anchetă. Analistul Bogdan Chirieac spune că această comisie este de a ține în atenție faptul că Traian Băsescu și-a luat teren de un milion de euro.

Domnul Rădulescu nu are nicio treabă cu acțiunea comisiei parlamentare, a declarat analistul Bogdan Chirieac. "Comisia parlamentară este făcută, din punct de vedere politic, pentru a ține în atenția publicului un fapt care a trecut relativ neobservat, fiind un alt scandal atunci  cu documentele privind finanțarea alianței DA în 2004. Și atunci terenul cu domnul Băsescu a trecut practic neobservat.

Ce se urmărește cu onorabila comisie? Să se țină în atenția publicului faptul că domnul Băsescu și-a luat teren de un milion de euro. Suma sună pentru oricine în țara asta: un milion de euro, ferma domnului  Băsescu. Probabil că nu va fi nicio ilegalitate acolo. Doamna Băsescu este persoană privată, are o meserie liberală, creditul e luat în condiții legale, dar aici aspectul este de a ține  atenția publicului, fapt care ar mai putea să scadă din procentele domnului Traian Băsescu, care nu sunt multe, dar a mai câștigat astă-vară câteva".

- "Sau să crească", a completat consilierul Adrian Rădulescu.

- "Depinde cum crește, că văd că deocamdată nu și-au mai luat concediu liderii USL. Eu nu exclud că odată dacă îi văd că pleacă de la 1 decembrie până la 1 februarie, iar o să crească domnul Băsescu".

Consilierul Adrian Rădulescu a negat faptul că ar fi ajutat-o pe Ioana Băsescu să obțină creditul de un milion de euro pentru cumpărarea terenului din comuna Nana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel