Urmărește emisiunea live


Chefi la cuțite sezon 7. Când încep preselecțiile

Chefi la cuțite sezon 7. Când încep preselecțiile. Antena 1 dă startul înscrierilor pentru un nou sezon "Chefi la cuțite". Timp de șase sezoane, sute de bucătari talentați și pasionați de gastronomie s-au luptat pentru un cuțit din partea chefilor și un loc la bancul de lucru din bucătăria celui mai iubit cooking show.

Chefi la cuțite sezon 7. Când încep preselecțiile. Acum, candidații ce vor să demonstreze că au sarea și piperul necesare pentru a ajunge la cel mai înalt nivel culinar au o nouă șansă, în cel de-al șaptelea sezon al emisiunii. Pe site-ul casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care care își doresc să gătească cot la cot cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, care i-ar putea trimite mai aproape de întâlnirea cu cei mai carismatici jurați ai momentului.

Chefi la cuțite sezon 7. Când încep preselecțiile. Echipa „Chefi la cuțite" pornește luna aceasta și prin țară, în căutarea concurenților talentați. Aceștia vor avea ocazia să își etaleze cele mai spectaculoase preparate, ce i-ar putea arunca direct în competiția gustului. Amatori, bucătari experimentați, pasionați de bucătărie, chiar și juniori îndrăgostiți de arta gătitului, toți vor avea o șansă să își ascută cuțitele și să ajungă în bătălia supremă.

Chefi la cuțite sezon 7. Când încep preselecțiile. Preselecțiile se vor desfășura în următoarele orașe: Timișoara- pe 22 februarie, Cluj Napoca- pe 24 februarie, Iași- pe 2 martie și București- pe 9 și 10 martie. Următoarea generație de talente desăvârșite din domeniul culinar așteaptă să fie descoperită, iar chefii, la rândul lor, așteaptă să șlefuiască talentul și îndemânarea celor mai curajoși dintre bucătari.

Vezi și: Munti, câștigătorul "Chefi la Cuțite", decizie impresionantă: Așa cum am promis

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 4 februarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel