Chefi la cuțite, semifinală 2018. Primele eliminări. Tensiunea, la cote maxime - update

Chefi la cuțite, semifinală 2018
Chefi la cuțite, semifinală 2018

Semifinala ”Chefi la cuțite” a avut loc luni seară.

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018, update 11: În cele 60 de minute, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită un loc în ultima bătălie din cel de-al cincilea sezon al emisiunii. Jurizarea urmează în următoarea ediție a emisiunii. Așadar, cei trei finaliști vor fi aleși marți, 25 iunie, începând cu ora 20.00. Tot marți, vom afla și cine este marele câștigător al emisiunii.

Vezi și: Chefi la cuțite, semifinală 2018. Reacții după eliminări: Fițe, fumuri


Chefi la cuțite, 25 iunie 2018, update 10: "Mai e un pas până în finală. Trebuie să vă las să gătiți, tot în 60 de minute. Vor gusta chefii. Tema acestei probe este umpluturi. Orice fel de umplutură. Poate să fie ardei umplut cu ceva, dovlecel. Orice", le-a spus Gina Pistol concurenților.

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018, update 9: Răzvan Constantin a fost eliminat! Urmează cea de-a treia probă.

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018, update 8: Farfuria considerată cea mai slabă nu a fost a lui Bogdan Vandici, acesta fiind salvat. Și Cristina Pavel a fost salvată.

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018, update 7: Semifinala continuă. Proba următoarea va fi jurizată de foștii concurenți. "Toți ucigașii planetei sunt într-o singură sală", a descris astfel Scărlătescu juriul. Se gătește fine dining.

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018, update 6: Ștefania Manea și Robertino Țarălungă au părăsit concursul!

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018, update 5: Concurenții vor fi jurizați de cei dragi lor. 

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018, update 4: Prima dintre cele trei probe e desertul copilăriei. Sunt doar trei locuri pentru marea finală, așa că fiecare trebuie să dea tot ce are mai bun în cele 60 de minute disponibile pentru gătit. Tensiunea este vedeta serii.

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018, update 3: Pentru a fi motivați, bucătarii au primit o surpriză. Mai exact, mesaje înregistrate de la cei dragi. 

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018, update 2: Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, i-a încurajat pe concurenți. Unii se simt siguri pe ei, în timp ce alții poartă în suflet teama unei înfrângeri, chiar pe ultima sută de metri.

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018, update 1: A început semifinala. Emoțiile sunt ridicate fiindcă cele trei echipe conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au ajuns în semifinală! Fiecare greșeală făcută în farfurie poate costa eliminarea și pierderea șansei de a câștiga marele premiu de 30.000 de euro.

(w670) Chefi la c

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018. Luni seară, de la ora 20:00, semifinala Chefi la cuțite îi găsește pe cei nouă bucătari rămași în cadrul competiției mai determinați ca oricând. Trei probe consecutive vor strânge rândurile în bucătărie, căci la sfârșitul semifinalei, doar trei dintre cei mai talentați candidați ai sezonului 5 își vor adjudeca locul în marea finală de poveste.

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018. Prima probă a serii de luni este cea a amintirilor dragi, căci concurenții vor avea de pregătit deserturi savuroase ce îi trimit cu gândul la cele mai frumoase momente din copilărie. Cei nouă vor găti de data aceasta singuri, fără să mai facă echipă și fără să mai fie îndrumați de către cei trei chefi, tocmai de aceea semnătura culinară a fiecăruia trebuie să fie cât mai bine conturată în preparatele finale. Tema sesiunii de gătit le pune zâmbetul pe buze bucătarilor, ce resimt din ce în ce mai mult dorul de casă, însă o surpriză neprevăzută va da naștere celor mai emoționante reacții în platou: "Gina, ți-ai pus în cap să ne faci pe toți să plângem? Eu am lacrimi în ochi", afirmă chef Scărlătescu. 

Chefi la cuțite, 25 iunie 2018. Probele îi vor supune la cele mai grele încercări culinare pe cei care s-au calificat: Marlena Botezatu, Cristina Pavel și Robertino Țarălungă din echipa verde a lui chef Bontea, Bogdan Vandici și Gabriel Mocanu din echipa albastră a lui chef Dumitrescu și Mihai Chelaru, Amedeo Drosu, Ștefania Manea și Răzvan Constantin din echipa galbenă a lui chef Scărlătescu.

Chefi la cuțite, semifinală 2018. Cine sunt finaliștii. În seara aceasta, vom fi martorii unei ediții pline de strălucire, emoții fără limite, mâncare savuroasă și farfurii impecabile.

Chefi la cuțite, semifinală 2018. Cine sunt finaliștii. Rândurile din bucătărie vor fi restrânse de primele provocări ale ediției de azi. Rămâneți pe dcnews.ro pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel