Chefi la Cuțite. Cristina Nicola din Arieșeni a făcut senzație cu un afrodisiac din Țara Moților- VIDEO

captură video ”Chefi la cuțite”
captură video ”Chefi la cuțite”

Cristina Nicola din Arieșeni a uimit juriul de la ”Chefi la cuțite”. 

Fiecare familie de moți are costume populare de la cei mai mici și până la cei mai mari. În timp ce a pregătit plăcinte pe lespede și drob de aur, Cristina Nicola a dezvăluit numeroase detalii despre tradițiile și obiceiurile din Țara Moților.

Așezând cu grijă preparatele în farfurie, concurenta a așteptat apoi cu sufletul la gură verdictul dat de către cei trei jurați.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost mai mult decât impresionați de ceea ce au descoperit în farfurii. Aceștia au încercat să își dea seama despre ce rețete este vorba și cine ar fi putut găti o astfel de mâncare. Apoi, cei trei au degustat din paharele cu băutură, în care se afla ”un afrodisiac moțesc”, așa cum a dezvăluit concurenta din culise, scrie ziarulunirea.ro

Ușile s-au deschis și Cristina Nicola a venit cu daruri speciale pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Extrem de curioși, chefii au dorit să afle mai multe despre brânza moțească și despre tradițiile din această zonă specială din țara noastră. Pentru preparatul său deosebit, concurenta a primit trei cuțite și șansa de a merge mai departe, în sezonul 9 ”Chefi la cuțite”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel