Chefi la cuțite, 8 ianuarie, discuții aprinse: ''Ne-a dat cu târnăcopul în cap'

Chefi la cuțite, 8 ianuarie
Chefi la cuțite, 8 ianuarie

Cei mai buni 13 concurenți ai acestui sezon "Chefi la cuțite" sunt pregătiți să intre în bucătărie pentru o nouă confruntare între echipe, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

Doar trei confruntări îi mai despart de semifinale pe cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, și pe concurenții din echipele lor. Fapt ce-i va determina pe chefi să scoată în joc amuletele pe care fiecare dintre ei le poate folosi ca să-și încurce sau să-și încetinească adversarul. "Cred că este cazul să luăm și noi o probă", e de părere Cătălin Scărlătescu, ținând cont de faptul că până acum echipa sa nu a câștigat nici un battle. Dacă echipa galbenă condusă de el va reuși de această dată să iasă învingătoare, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00.

Ediția din această seară va fi una plină de strălucire, în care se va găti ceva special. Tema aleasă va fi Tortul festiv, fiecare dintre cele trei echipe, roșie, galbenă și albastră, urmând să realizeze, pe parcursul a două ore, un tort spectaculos, sub directa îndrumare a chefilor lor, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Cele trei torturi din această ediție vor fi degustate de doamne foarte drăguțe și pricepute, de profesie croitorese.

"Ne-a dat cu târnăcopul în cap. Nu știu colegii mei cum sunt, dar eu la tort mă panichez", spune Chef Scărlătescu.

"Doamne ferește! Păi cine știe să facă torturi? Tata mare... De aia m-am făcut bucătar, ca să nu fac torturi", adaugă chef Bontea.

(w670)

"Noi trei, cu echipele pe care le avem, care nu sunt în stare să facă cupcakes-uri, să facem torturi?", este reacția lui chef Dumitrescu.

Chefii ies cu amuletele la atac


Cum miza este mare, cei trei chefi vor ieși la atac cu amuletele pe care le deține fiecare și pe care le pot folosi pentru a-și pune în dificultate adversarul. Care sunt amuletele la care vor apela cei trei chefi în războiul culinar din această seară și cum va complica folosirea lor lupta de la bancul de lucru, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, de la ora 20.00, la "Chefi la cuțite".

Deși a câștigat battle-ul precedent, chef Florin Dumitrescu nu va putea alege de această dată pentru el și pentru ceilalți colegi. În schimb, el va beneficia de un mare avantaj, va primi 15 minute în plus la bancul de lucru, pentru prepararea tortului echipei sale.
Cine va câștiga cea de-a șasea confruntare pe echipe și, în viziunea degustătorilor, va face cel mai bun tort al ediției, care vor fi trupele ce intră la duel, dar și care va fi verdictul testului individual, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție "Chefi la cuțite".

Vezi și: Chefi la cuțite 7 ianuarie 2019 ELIMINARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel