Chef Florin Dumitrescu, pe scena Hard Rock Cafe - FOTO

Chef Florin Dumitrescu a lansat miercuri seara la Hard Rock Cafe un meniu concept cu trei rețete de burger gourmet, care îi poartă semnătura și care vor regăsi pe lista preparatelor speciale în cunoscutul restaurant timp de trei luni de zile. 

I-au fost alături nu numai familia și prietenii, ci și colegi de muncă, foști concurenți din show-urile culinare de televiziune, vedete, dar și jurnaliști și public larg. Plin până la refuz, restaurantul a fost învăluit de aromele savuroase ale burgerilor pe care toți erau nerăbdători să îi guste și a răsunat de muzica rock pe care, la un moment dat, a cântat-o chiar simpaticul chef.

„Am gândit această lansare ca pe o invitație la un concert culinar. Am vrut să le aduc oamenilor nu numai mâncare bună, ci și o atmosferă frumoasă și relaxată. Tocmai de aceea, deși am avut mari emoții, am îndrăznit să urc pe scena de la Hard Rock Cafe și să cânt așa cum aș face-o în fața unor prieteni. Sunt sigur că toți cei care mi-au fost alături s-au bucurat și mi-au iertat stângăciile de cântăreț amator. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut miercuri seară pe la lansare”, a spus încântat și recunoscător chef Dumitrescu. 

De toate acestea s-au bucurat aseară Șerban Copoț, Liana Stanciu, Cezar Ouatu, Iuliana Pepene, Simona Pope, Andrei Aradits, Mirela Retegan, bloggeri culinari, mulți prieteni ai chefului, dar și clienți ai Hard Rock Cafe, care au făcut rezervare din timp pentru a fi prezenți la lansarea meniului Gourmet Burgers. Nici colegii de breaslă nu au lipsit de la eveniment, astfel că mulți dintre cei care i-au fost concurenți în emisiunile TV au venit special să îl susțină pe chef: Giani Bănuță, câștigător „Chefi la cuțite”, Iulian Mitea, Alex Teacher Cîrțu, Bogdan Dexter Alexandrescu, Andreea Moldovan și DJ Optik, Jesica Zamfir, câștigătoare „MasterChef”, Victoe Nemeș, Mihai Toader.  

 

 (w670)

După cum le spune și numele, cele trei rețete de burgeri au fost o surpriză plăcută pentru toți invitații lui Florin. Primul dintre ei aduce într-o formă interesantă plăcinta de berbecuț, inspirată de Radu Anton Roman, de data aceasta reprodusă într-un burger cu note subtile de scorțișoară și nucșoară, dar și un sos special pentru cartofii prăjiți cu brânză de capră. 

Iubitorii de fructe de mare se pot bucura și ei de un meniu cu creveți ușor picanți și acrișori, iar fanii bucătăriei franțuzești pot savura burgerul cu carne de vită, învelit în sos de foie gras și trufe negre. 

Totodată, pe perioada în care meniul va fi disponibil, în restaurant vor fi expuse tunica și primul cuțit de chef ale lui Florin Dumitrescu.   

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel