CFR Cluj, campioană: Dan Petrescu: N-am putut să intru în vestiar

CFR Cluj, campioană: Dan Petrescu: N-am putut să intru în vestiar
CFR Cluj, campioană: Dan Petrescu: N-am putut să intru în vestiar

Dan Petrescu crede că trofeul trebuie să îl împartă cu ceilalţi antrenori care au condus înaintea sa formaţia ardeleană.

'Mă bucur că am luat decizia de a mă întoarce la CFR, pentru că nu eram sigur de ea. Dar când câştigi trofee, normal că te bucuri. Bineînţeles că meritul pentru titlu este al jucătorilor şi al antrenorilor care au condus echipa înaintea mea. Edi Iordănescu a avut vreo două meciuri, Conceicao a avut majoritatea, Alin Minteuan cinci, iar eu am fost un fel de atacant şi trebuia să finalizez ce au început ei. De asta munca mea a fost cea mai grea, pentru că în play-off meciurile sunt de 3 puncte. Dar trofeul de campion trebuie să îl împart cu ceilalţi 3 antrenori. Cred că cel mai mare merit îl are Conceicao, pentru că el a condus cel mai mult timp. Cred că e prima oară când o echipă care a avut 4 antrenori câştigă titlul', a afirmat Petrescu.

Antrenorul a menţionat că e normal ca jucătorii să se bucure după victoria cu Universitatea Craiova pentru că nu e uşor pentru nicio echipă să câştige două titluri la rând.

'După meci nici nu am mai putut să intru în vestiar pentru că era prea mare nebunia. Şi îi înţeleg pe jucători, pentru că să câştigi campionatul de două ori la rând nu e uşor. De când e sistemul cu play-off nu cred că a mai reuşit cineva acest lucru. Băieţii sunt extraordinari şi merită felicitări', a spus el. Dan Petrescu susţine că îşi doreşte să nu piardă partida cu FCSB din ultima etapă şi să încheie play-off-ul fără înfrângere.

VIDEO

'Meciurile de play-off din ultimele 2 luni m-au dărâmat. Sunt stresat, a fost o perioadă trăită la intensitate maximă, nu aveam voie să facem niciun pas greşit. Nu e uşor ca în play-off să nu pierzi niciun meci. Mai avem un meci, cu FCSB, şi aş vrea să terminăm play-off-ul neînvinşi. Chiar dacă mulţi jucători vor primi vacanţă de mâine, vreau să câştigăm pentru că îmi doresc să terminăm campionatul cu fruntea sus', a menţionat Petrescu.

Citește și:

CFR CLUJ - CRAIOVA LIVE. S-a decis campioana României

Teja(FCSB), despre lupta la titlu cu CFR Cluj: În fotbal se poate întâmpla orice, am văzut în Liga Campionilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel