Teja(FCSB), despre lupta la titlu cu CFR Cluj: În fotbal se poate întâmpla orice, am văzut în Liga Campionilor

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, comentând şansele foarte mici ale formaţiei sale în lupta pentru titlu cu CFR Cluj, că în fotbal se poate întâmpla orice şi a dat exemplu calificările in extremis în finala Champions League obţinute în această săptămână de Liverpool şi Tottenham Hotspur.

Întrebat dacă Universitatea Craiova o poate învinge în deplasare pe CFR Cluj, în condiţiile în care aceasta din urmă are nevoie doar de un punct pentru a câştiga titlul, Teja a răspuns: 'În fotbal se poate întâmpla orice, am văzut şi săptămâna asta în Liga Campionilor. Din păcate noi nu suntem la mâna noastră. Şi e foarte greu. Trebuie să fii la mâna ta ca să fii pregătit pentru ce e mai bine. Aşa că noi aşteptăm. Se poate întâmpla, de ce nu? Craiova este o echipă bună, o echipă puternică şi atunci totul e posibil. Eu cred în continuare. Nu ştiu dacă egalul avantajează ambele echipe (n.r. - CFR Cluj şi Universitatea Craiova)... depinde.

Dacă Viitorul câştigă cu Astra şi apoi cu Craiova... atunci nu mai avantajează egalul pe Craiova. Rămâne la mâna ei Craiova, dar mai bine să îşi ia punctele ca să fie liniştită. Aşa gândesc eu. Şi aşa e normal, rămâi la mâna ta, dar nu ştii dacă poţi să baţi Viitorul acasă. Craiova poate să încurce CFR-ul. E o echipă bună, cu jucători de valoare şi se poate întâmpla orice'. Cu toate acestea, tehnicianul a spus că numai punctele au făcut diferenţa între FCSB şi CFR Cluj în acest sezon.

'Titlul s-a pierdut în toate etapele disputate de noi până acum. Ce a lipsit FCSB-ului? Rezultatele, punctele care să facă diferenţa în lupta cu CFR', a afirmat el. Teja îşi doreşte ca formaţia lui să câştige ultimele două meciuri ale sezonului, cu Sepsi OSK şi CFR Cluj: 'Mai sunt două meciuri importante pentru noi, două meciuri pe care vrem să le câştigăm. Mâine este cel mai important, trebuie să fim concentraţi cu Sepsi pentru că ne dorim să luăm cele trei puncte. Sper să realizăm acest obiectiv şi să demonstrăm că suntem echipa cea mai bună. Mie mi-e indiferent că este o altă conducere tehnică la adversari. Sepsi este oricum o echipă bună, a demonstrat asta calificându-se în play-off. Dar noi trebuie să mergem acolo şi să câştigăm'. Accidentat în partida cu Universitatea Craiova din ultima etapă, francezul Harlem Gnohere nu va mai juca până la sfârşitul sezonului. 'Gnohere nu face parte din lot.

Cred că pentru el s-a terminat sezonul. Nu ştiu să spun dacă rămâne şi din vară. Mai sunt două meciuri, nu am făcut strategia pentru următorul sezon. Este un lot mare, un lot valoros. După cele două săptămâni de vacanţă vom vedea ce se întâmplă', a explicat Teja. Antrenorul nu are informaţii despre eventualul transfer al fundaşului Alexandru Paşcanu (20 de ani), care evoluează în acest moment la echipa Under 23 a clubului englez Leicester. 'Nu ştiu de acest transfer. Acum aud prima oară. Eu nu-l cunosc foarte bine pe Paşcanu. Dacă mă trezesc cu el, asta e, ce să fac?', a mai spus Teja. Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21:00, în deplasare, formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a, penultima a play-off-ului Ligii I. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel